Preview Mode Links will not work in preview mode

Efter 25 års äktenskap, och med fyra barn i åldrarna 9-20 år, delar Nette och Gabbe med sig av erfarenheter kring relationer, föräldraskap och tro.

Copyright Jeanette och Gabriel Ingemarsson. Föräldrapeppen produceras av tidningen Dagen.

Jun 16, 2021

Vi pratar med Alf B Svensson om att inte bara besiktiga bilen utan även relationen under semestern. Kanske lägga även sin oro på out-of-office under sommaren? Social distansering – har det gjort att vi slutat höra oss av helt? Gabbe har fått ett nytt beroende på Alltid öppet-appen.


May 19, 2021

Vi pratar med Hedvig och Isak Rizell om unga vuxnas situation i dag och det kanske uttjatade ämnet psykisk ohälsa. Våra omständigheter är inte vår identitet. Och hur sköter sig föräldrageneration på sociala medier? 


Apr 21, 2021

Vi pratar med fembarnsmamman Emma Elsander som miste sin man i cancer. Vi pratar om sorg, men också om hopp och tro, och att fortsätta leva.


Mar 24, 2021

Vi pratar om karriär, förväntningar och prestationsångest och reflekterar över vilka val vi hade gjort annorlunda i dag. 


Feb 24, 2021

Vi pratar med Mikaela och Erik Valier om att vara ung och om deras erfarenheter som ungdomspastorer i Filadelfia Stockholm. Experten och psykologen Alf B Svensson sätter ord på hur vi kan ge våra barn god självkänsla.